Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel meer mogelijk dan u denkt. U kunt kiezen voor een muurverf in een verrassende kleur, of voor een bijzonder behang.

Hoewel veel mensen het tegenwoordig zelf doen, is behangen toch een vak apart dat expertise vraagt voor een perfecte afwerking. Speciaal behang vereist soms speciale lijm bijvoorbeeld. En voor een mooi resultaat met strak afgewerkte muren, is een flinke dosis ervaring en handigheid een vereiste! Of u nu de voorkeur heeft voor verven of behangen, wij hebben een uitgebreide collectie stalen in huis waaruit u kunt kiezen. Heeft u behoefte aan diepgaand advies, dan kunt u onze kleur- en interieur adviseuse Lies Duits inschakelen.

Kleuradvies en interieurinrichting door Lies Duits
Wilt u eens wat anders, maar u weet niet waar te beginnen? Wilt u een hele nieuwe sfeer creëren in uw huis? Of wilt u “gewoon” eens een ander kleurtje maar vindt u het zo moeilijk aan de hand van dat kleine staaltje? Schakel Lies Duits in. Lies is gediplomeerd kleur- en interieuradviseuse. Lies heeft een warm gevoel voor kleuren (en voor mensen) en weet uit ervaring feilloos te adviseren wat het beste bij u past. Vraag ons gerust wat we voor u kunnen betekenen hierin.