Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel meer mogelijk dan u denkt. U kunt kiezen voor een muurverf in een verrassende kleur, of voor een bijzonder behang.

Hoewel veel mensen het tegenwoordig zelf doen, is behangen toch een vak apart. Voor een mooi resultaat met strak afgewerkte muren, is een flinke dosis ervaring en handigheid een vereiste!

Of u nu de voorkeur heeft voor verven of behangen, wij hebben een uitgebreide collectie stalen in huis waaruit u kunt kiezen. Heeft u behoefte aan diepgaand advies, dan kunt u een kleur- en interieur adviseuse inschakelen.

Kleuradvies en interieurinrichting
Wilt u eens wat anders, maar u weet niet waar te beginnen? Wilt u een hele nieuwe sfeer creëren in uw huis? Of wilt u “gewoon” eens een ander kleurtje maar vindt u het zo moeilijk aan de hand van dat kleine staaltje? Schakel ons in! Lies Duits is gediplomeerd kleur- en interieuradviseuse. Lies heeft een warm gevoel voor kleuren en voor mensen en weet uit ervaring feilloos te bepalen wat het beste bij u past.

Visualisatie
Wij beschikken over een softwareprogramma waarmee we de door u gewenste veranderingen kunnen visualiseren. We voeren het buiten- en/of binnenaanzicht van uw huis in en kunnen u het resultaat laten zien van een andere kleur op uw muur, maar ook van bijvoorbeeld een andere bank!