“We wilden een totale renovatie van plafond en wanden. Kleuradviseuse Lies Duits kwam met originele ideeën voor behang en schilderwerk. Ronald Duits heeft het piekfijn uitgewerkt. In één woord: super! Uitstekende service en een prima prijs ook. We zijn er zeer over te spreken.”

Mr. R. GijseStevensweert

Schildersbedrijjf Ronald Duits levert vakkundig schilderwerk. Hij is ook beschikbaar voor de wat kleinere klussen. Afspraken worden keurig nagekomen.

PM FrinkingWeert

Beste Ronald,
Ik kan aangeven dat ik uiterst tevreden ben, namelijk het schilderen van de gevel. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering, een professionele aanpak en begeleiding. Verder niet onbelangrijk, is dat jij je afspraken nakomt. Eindconclusie: Ik heb een geheel ander en nieuw pand teruggekregen.

Jan Geven

Wij zijn heel tevreden over de schilderwerkzaamheden van Ronald Duits. Hij heeft al het houtwerk, betonrand en de garagepoort buiten geverfd. Dit heeft hij goed gedaan. En hij heeft uit zichzelf zelfs wat extra gedaan. Hij denkt met je mee. Bovendien vind ik de prijs die hij rekent aantrekkelijk want we hadden meerdere offertes laten maken.

Monique Ackermans

De heer Duits heeft onlangs naar volle tevredenheid de bovenverdieping in ons huis geschilderd, inclusief kozijnen, trappen en deuren. Er is secuur en strak gewerkt en alle materialen werden na een dag werk netjes opgeruimd. De heer Duits is prettig in de omgang en heeft ons van goed advies voorzien. De prijs-kwaliteitverhouding is goed te noemen. Al met al zijn wij erg tevreden over de verrichte werkzaamheden en kunnen wij de heer Ronald Duits ten zeerste aanbevelen.

J.P. Heijmans

Op advies van een vriend heb ik een offerte gevraagd voor buitenschilderwerk, en daar geen spijt van gehad. Keurig werk, prima afspraken mee kunnen maken en een heel nette prijs.
Daarna heeft hij het huis van mijn dochter ook nog gedaan. En evengoed weer een heel goeie ervaring !

Harrie van EekertVeldhoven

Bij deze wil ik u bedanken voor de geleverde schilderwerkzaamheden op mijn kantoor. Wederom heeft u vakmanschap geleverd en bent u uw afspraken nagekomen. Het moge duidelijk zijn dat wij u voor toekomstige schilder- en eventueel behangwerkzaamheden weer zullen benaderen, en ook zullen wij u aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Jean-Pierre HeijmansWerta Interim B.V.Weert

Bij deze nog de complimenten van het fantastische schilderwerk wat jij wederom voor ons gemaakt hebt. Na de projecten op de zaak en op de Noorderlaan en De Biest, zijn wij nog steeds zeer tevreden met jou kwaliteiten.

Paul MaasWetron Transport & logisticsWeert

De door Ronald Duits Schilderwerken geleverde werkzaamheden medio 2013, betreffende het geheel wit opschilderen van mijn woning op de Noorderlaan 14 te Weert, zijn naar volledige tevredenheid en met de te verwachten vakmanschap uitgevoerd. Ik zal hem zeker aanbevelen bij anderen, omdat hij zijn afspraken correct en volgens afspraak na komt.

Jan GevenGeven Assurantiën & Hypotheken bvWeert

Ronald is een echte vakman. Wij kunnen goed met hem samenwerken. Hij geeft een goed advies en prima tips. Niet onbelangrijk: hij komt zijn afspraken na.

Hans BerntsenBerntsen WoninginrichtingWeert