Schildersbedrijf Ronald Duits

Met vele jaren ervaring als zelfstandig opererend schilder, hebben wij inmiddels een klinkende naam opgebouwd in Weert en omgeving. Daarom werken we ook exclusief in de regio Weert (30 km rondom).

Klantvriendelijkheid is onze leidraad. Ons doel is het leveren van kwaliteit en als de klus geklaard is, nemen we graag afscheid van een tevreden klant. Daarom zorgen we ervoor dat we netjes werken. We houden ons aan onze afspraken. Voor we beginnen wordt alles afgedekt, we laten geen rommel of verfspatten achter. En u hoort tijdens ons werk geen harde muziek of andere storende geluiden.

Wij denken met u mee
Wanneer u dat wenst, nemen we na 3 jaar contact op om te bekijken of er onderhoud nodig is aan de schilderwerken. Vijf jaar nadat we bij u zijn geweest, herinneren we u eraan dat de garantie loopt nog één jaar loopt. Desgewenst kunnen we dan een afspraak maken voor het periodieke onderhoud. Want een goed onderhouden huis is meer waard! Bron: Eigen Huis magazine.

Kleuradvies en interieurinrichting
Lies Duits is gediplomeerd kleur- en interieuradviseuse. Lies heeft een goed gevoel voor kleur (en voor mensen) en weet uit ervaring feilloos te bepalen wat het beste past. Meer weten over deze service? Mail ons vrijblijvend.